SÜNNIPÄEVAMENÜÜ 2 (JAAGUMÄE)
Arvestus ühe inimese kohta
|
|
Nimetus
|
Kogus
|
Tervituseks
|
|
vahuvein Törley Muscateller
|
100 ml
|
puuviljavalik
|
80g
|
Praad
|
|
keedetus pariisikartul tilliga
|
100g
|
ahjukartul
|
100g
|
suitsupeekonirullid musta ploomiga
|
80g
|
nat. snitsel sealihast prantsuse moodi
|
100g
|
hautatud suitsukarbonaad sealihast
|
80g
|
praekapsas
|
150g
|
soe rõõsakoorekaste
|
80g
|
Külmlaud (pikklaud)
|
|
leiva-ja saiavalik
|
|
traditsiooniline kartuli-lihasalat
|
40g
|
sampinjoni-singi õunaslat
|
40g
|
lõhesalat lehtsalatiga
|
50g
|
väiksed snitslid kanalihast
|
30g
|
soolalõherullid bonjouriga
|
30g
|
väiksed singirullid juustu-ja krevetitäidisega
|
20g
|
makra taignas dipikastmega
|
20g
|
täidetud kanamunad munakollase vahuga
|
1 tk
|
juustukroketid
|
20g
|
hakklihapallid õlletaignas
|
30g
|
seakeele tarrend
|
30g
|
friakadellid majoneesi-ja tillikastmes
|
30g
|
pr. kala tomatimarinaadis (hõbeheik)
|
30g
|
seafilee koduses marinaadis
|
30g
|
salaami suupiste
|
30g
|
segamahl
|
800 ml
|
lauavesi sidruniga
|
200 ml
|
Maguslaud
|
|
kohv
|
1 tass
|
trühvlitort
|
100g
|
Maksumus ühe inimese kohta
|
16,90 EUR
|