PULMAMENÜÜ 2 (JAAGUMÄE)

Arvestus ühe inimese kohta
 
Nimetus
Kogus
Tervituseks
 
vahuvein Törley Scharmant
100 ml
puuviljavalik hooaja puuviljadest
60g
Praad
 
keedetud pariisikartul tilliga
120g
kauboikartul
100g
kana-peekonirullid musta ploomiga
80g
nat. snitslid sealihast
60g
hautatud suitsukarbonaad sealihast
80g
praekapsas
150g
soe röösakoorekaste
80g
Külmlaud (pikklaud)
 
leiva-ja saiavalik
 
traditsiooniline kartuli-keedusalaami kooresalat
60g
puuviljasalat
50g
tomatisektorid soola-ja pipraga
40g
värskekurgi viilud soolaga
40g
nat. snitslid kanalihast
30g
seakamararulaad
30g
seafilee koduses marinaadis
30g
seakeele tarrend
30g
makra taignas dipikastmega
30g
väiksed singirullid juustu - ja küüslaugutäidisega       
20g
täidetud kanamunad munakollase vahuga
1 tk
heeringas hapukoore-ja sibulaga
30g
frikadellid mädarõikakastmes
30g
kala koduses marinaadis (hõbeheik)
30g
makra bonjouriga
20g
värskehapukurgi sektorid
60g
morss jõhvikasiirupist
1000 ml
Maguslaud
 
kohvi-ja teevalik
1 tass
kohupiima-puuviljatort
(pealt kaetud valge martsipanimassiga-ja
punaste roosidega)
80g
 Maksumus ühe inimese kohta
17,90 EUR
Powered by Joomla CMS.