Pulmamenüü 1 (JAAGUMÄE)

Arvestus ühe inimese kohta
 
Nimetus
Kogus
Tervituseks
 
vahuvein Törley Sharmant
100 ml
puuviljavalik(viinamari hele, tume,nektariin, melon,arbuus)
80g
Praad (pakutakse vaagnalt)
 
keedetud pariisikartul tilliga (varajane)
100g
ahjukartul (varajane)
100g
hautatud suitsukarbonaad sealihast
80g
nat. snitsel kanalihast
80g
kana rinnafilee õlletaignas
80g
praekapsas
150g
soe sampinjonikaste
120g
Külmlaud (pikklaud)
 
leiva-ja saiavalik
 
traditsiooniline kartuli-lihasalat
40g
rosolje
40g
troopiline puuviljasalat
50g
värskehapukurgi sektorid
50g
väiksed snitslid kanalihast
40g
väiksed kotletid sealihast
30g
makra taignas dipikastmega
30g+10g
soolalõherullid bonjouriga
20g
delikatessült sealihast+sinep+mädarõigas+äädikas
30g
täidetud kanamunad tuunikalakreemiga
1 tk
seakeele tarrend
30g
seafilee tomatimarinaadis
30g
väiksed singirullid juustu-
ja küüslaugutäidisega
25g
pr. kala koduses marinaadis (hõbeheik)
30g
seakmararulaad omletiga
30g
porgandisektorid dipikastmega
40g
salaami suupiste
30g
morss jõhvikasiirupist
1000 ml
lauavesi sidruniga
200 ml
Maguslaud
 
kohvi-ja teevalik
1 tass
sefiiritort(pealt kaetud vagete-ja punaste roosidega)
100g
 Maksumus ühe inimese kohta
18,90 EUR
Powered by Joomla CMS.